Rabobank voor het hoofdkantoor in Utrecht. Speciaal ontworpen. Kijken, Denken, Doen.

Bronsgieterij Hans Steylaert.

Wie zijn wij?

Het familitiebedrijf Steyls-Art is in 1957 opgericht door vader Jan en Loekje Stijlaart. Sinds het eind van de 20e eeuw is Steyls-Art gevestigd in Waardenburg. In de loop van de jaren heeft Steyls-art zich gespecialiseerd in de wereld van de bronzen kunst. 
Vader Jan is een belangrijke inspiratiebron voor Hans geweest. Hans is letterlijk opgevoed met de beeldhouwkunst en het bronsgieten. Dit heeft geresulteerd in een passie voor de beeldhouwkunst. Sinds het begin af aan staat het familiebedrijf garant voor de beste kwaliteit en een goede samenwerking. 

Ervaring

Hans en zijn team zijn dankzij de jarenlange ervaring en de creativiteit in staat om voor elk probleem een oplossing te bedenken. Met het inzicht wordt jouw kunstwerk uiteindelijk realiteit. Het maakt niet uit of het hierbij een meters hoog beeld of om een wat kleiner kunstwerk gaat.
Steylaert is een bronsgieter die zich maar al te goed realiseert dat er geen concessies aan kwaliteit gedaan moeten worden. De kwaliteit die voortkomt uit de jarenlange ervaring, het gebruik en de toepassing van zowel de materialen als in de afwerking en in het vakmanschap zichzelf.