Bronsgieterij

De bronsgieterij is al jarenlang in het bezit van de familie van Hans Steylaert. Wat begonnen is als een passie op jonge leeftijd, is inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf in Nederland en omstreken. Het ambachtelijke vak is van vader op zoon doorgegeven. Door de jarenlange ervaring is de bronsgieterij in staat om bronzen beelden te realiseren. Dit varieert van 3 centimeter tot zelfs 10 meter groot.

Het realiseren van uitzonderlijke beelden met een tijdloze schoonheid, dat is kenmerkend voor het bedrijf. Bovendien beschikt het team over het zeldzame visuele talent om vooraf in te schatten hoe een ontwerp in het brons tot uiting gaat komen. Daardoor wordt er uiteindelijk een indrukwekkend eindresultaat opgeleverd.

De betrokkenheid is hoog en aan enthousiasme, creativiteit en doorzettingsvermogen is geen gebrek bij Steyls-art. Dat merken onze klanten ook. Elke aanvraag, klein of groot, pakken we met beide handen aan. Kan niet, bestaat niet. Onze specialisten bieden altijd een creatieve oplossing voor ieder kunstwerk. Mede dankzij hen staan we waar we nu staan en mogen we ons sinds

Sinds 1957 is er veel veranderd, behalve onze instelling. De klant altijd voorop en pas tevreden zijn wanneer zij dat ook zijn. Dit resulteert in langdurige relaties met onze klanten.