✔ Kijkje achter de schermen
✔ Nauwe samenwerking met de klant
✔ Kom langs in onze Art Gallery

Bronsgieterij Hans Steylaert

Wanneer je overweegt om brozen beelden te laten gieten, dan wil je dit natuurlijk alleen door een ervaren bronsgieter laten doen. Brons gieten is namelijk echt een specialisme die een bijzondere werkwijze hanteert. In dat geval ben je bij Bronsgieterij Steylaert aan het juiste adres. Wij hebben in de loop der tijd al ruime ervaring op weten te bouwen met betrekking tot bronzen beelden gieten. Daarnaast staat vakmanschap bij ons hoog in het vaandel, wat terug te zien is in het eindresultaat. Wanneer je door ons brons wilt laten gieten, ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit.

Wat is de werkwijze om brons te laten gieten?

Wij hanteren een specifieke werkwijze wanneer we beginnen aan het gieten van de bronzen beelden. Allereerst werken er alleen ervaren vakmensen in onze bronsgieterij, die beschikken over veel kennis en kunde. We beginnen het proces met het maken van een 3D afdruk waar we vervolgens eerst een wasmodel uit maken. Zo is duidelijker te zien of de mal helemaal naar wens is, zodat wij hem alvorens aan je kunnen laten zien, voordat we beginnen met het gieten van het brons. De stappen die vervolgens aan bod komen bij het gieten van de bronzen beelden, is het invormen van het wasmodel, gieten, ontmantelen, bewerken, lassen en ciseleren van het brons en vervolgens gaan we de beelden patineren.

Bronzen beelden gieten beheersen wij tot in de puntjes

Wat voor beeld je ook voor ogen hebt, wij realiseren het voor je. Of je nu op zoek bent naar een beeld van drie centimeter of een van drie meter: door onze creativiteit en vakmanschap weten wij elke opdracht met een prachtig resultaat af te ronden. Onze beelden worden gekenmerkt door tijdloze schoonheid, waardoor je jarenlang kunt genieten van het eindresultaat. Wij gieten bronzen beelden vaak op aanvraag van bedrijven die graag een pronkstuk in het bedrijfspand willen hebben. Onze bronzen beelden dragen bij aan de uitstraling die het bedrijf graag wil hebben.

Pronken op kantoor of cadeau doen aan een belangrijke zakenrelatie?

Wanneer je door ons brons op maat wil laten gieten, kies je ervoor om een zeer persoonlijk kunstwerk te laten maken. Dit maakt onze beelden uitermate geschikt om mee te pronken op kantoor, maar ook ideaal om cadeau te doen aan een belangrijke zakenrelatie. Wil je eerst weten wat er allemaal mogelijk is of wat wij al eerder hebben verwezenlijkt? Kom dan eens langs tijdens een van onze exposities en ervaar het zelf. Voor meer informatie neem je contact op door een e-mail te sturen naar hans@steylaert.nl of gebruik het contactformulier op de website. 

Andere bezoekers bekeken:

beelden gieten expositie | beelden gieten prijs | beeldhouwkunst art gallery


Stuur ons een bericht

Begin met typen en druk op enter om te zoeken